Onderhoud website

Onderhoud websiteHeeft u een website waar u tevreden over bent, maar lukt het u door tijdgebrek of gebrek aan kennis niet om uw website bij te werken? AC Webdesign kan u helpen met het onderhoud van uw website.

Inhoudelijk onderhoud

Als u uw site wilt wijzigen geeft u door wat u waar wilt wijzigen in ik zal die wijzigingen zo snel mogelijk doorvoeren. Het kan daarbij gaan om het aanpassen van teksten en afbeeldingen, het plaatsen van nieuwe teksten en afbeeldingen, het toevoegen van nieuwe pagina's, het aanpassen van het menu etc.

Ook is het mogelijk om uw webshop door mij te laten onderhouden, bijvoorbeeld voor het toevoegen van nieuwe producten en/of het wijzigen van producten en/of prijzen.

AC Webdesign kan zowel websites die gemaakt zijn met een CMS (bijvoorbeeld WordPress en Joomla) als sites die gemaakt zijn in HTML onderhouden. Als u uw website door mij wilt laten onderhouden onderzoek ik eerst hoe uw website is gemaakt en of onderhoud door mij mogelijk is. Als dat het geval is krijgt u een vrijblijvende offerte voor onderhoud.

Voor onderhoud geldt mijn uurtarief van €50,- (met een minimum van een kwartier).

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.