Onderhoud website

Onderhoud websiteHeeft u een website waar u tevreden over bent, maar lukt het u door tijdgebrek of gebrek aan kennis niet om uw website bij te werken? AC Webdesign kan u helpen met het onderhoud van uw website.

Inhoudelijk onderhoud

Als u uw site wilt wijzigen geeft u door wat u waar wilt wijzigen in ik zal die wijzigingen zo snel mogelijk doorvoeren. Het kan daarbij gaan om het aanpassen van teksten en afbeeldingen, het plaatsen van nieuwe teksten en afbeeldingen, het toevoegen van nieuwe pagina's, het aanpassen van het menu etc.

Ook is het mogelijk om uw webshop door mij te laten onderhouden, bijvoorbeeld voor het toevoegen van nieuwe producten en/of het wijzigen van producten en/of prijzen.

AC Webdesign kan zowel websites die gemaakt zijn met een CMS (bijvoorbeeld WordPress en Joomla) als sites die gemaakt zijn in HTML onderhouden. Als u uw website door mij wilt laten onderhouden onderzoek ik eerst hoe uw website is gemaakt en of onderhoud door mij mogelijk is. Als dat het geval is krijgt u een vrijblijvende offerte voor onderhoud.

Voor onderhoud geldt mijn uurtarief van €50,- (met een minimum van een kwartier).

Technisch onderhoud

Het is ook mogelijk technisch onderhoud voor uw WordPress-website door mij te laten doen. Omdat WordPress voortdurend verder wordt ontwikkeld komen er regelmatig updates voor WordPress en de bijbehorende onderdelen. Het is verstandig deze updates uit te voeren omdat er anders beveiligingslekken kunnen ontstaan en uw website de kans loopt te worden gehackt. Daarnaast is het belangrijk regelmatig back-ups te maken van de bestanden.

AC Webdesign biedt een technisch onderhoudscontract aan. Eens per twee maanden kijk ik dan of er updates zijn, voer ze uit en maak ik een back-up van de website.
Kosten: €150,- per jaar.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.