Nieuwe website

nieuwe website

Uw website

U wilt voor uw bedrijf, organisatie of hobby graag een (nieuwe) website laten maken. Een website is een relatief goedkope manier om een groot publiek te bereiken. Mensen die meer informatie willen over de producten of diensten die u aanbiedt kunnen op ieder moment van de dag uw ‘digitale etalage’ of uw ‘digitale visitekaartje’ bezoeken. Op uw website kunt u meer informatie geven dan bijvoorbeeld in een advertentie, waar u per millimeter moet betalen. In uw reclame-uitingen kunt u verwijzen naar uw website, waar klanten uitgebreidere informatie kunnen vinden.

Websites die ik voor maak zijn responsive en zoekmachine vriendelijk. Ik maak ze in het CMS WordPress. Als eigenaar van de site kunt u dan inloggen op de 'achterkant' van de site en makkelijk zelf teksten en afbeeldingen wijzigen en/of toevoegen. Ook kunt u de wijzigingen op uw site door mij laten doen.

Er zijn verschillende soorten sites mogelijk:

Basis WP-site

Een basis-site in WordPress wordt standaard opgeleverd met:

  • 5 pagina's (extra pagina €10,-)
  • menustructuur
  • contactformulier
  • sociale mediaknoppen (links naar uw facebook-, twitter- of andere sociale mediapagina's)
  • handleiding op maat (PDF)

Hierbij levert u de teksten en afbeeldingen aan. De teksten en afbeeldingen op de website zijn door u zelf aan te passen.

Kosten: €675,-
Eventuele aanpassingen tegen uurtarief (€50,-)

De basis-site is uiteraard verder uit te breiden met o.a.:

  • blog
  • fotoalbum/gallerie
  • boekingskalender
  • routekaartje
  • gebruik van stockfoto's

Kosten hiervan hangen af van de gewenste uitbreidingen.

1-pagina-site

De eenvoudige 1-pagina-site is een soort visitekaartje op internet. De site bestaat, zoals de naam al zegt, uit één pagina met tekst en een aantal afbeeldingen en als u dat wilt sociale media-knoppen. Op deze pagina kunt u bijvoorbeeld in het kort iets vertellen over uw bedrijf of organisatie en contact-gegevens en openingstijden vermelden. Uiteraard is de pagina ook goed te lezen op smartphones en tablets. Het is niet mogelijk zelf wijzigingen aanbrengen op de 1-pagina-site.  Omdat deze site niet gemaakt wordt in WordPress is technisch onderhoud bij een 1-pagina-site niet nodig.

Kosten: €175,-
Updates/wijzigingen tegen uurtarief (€50,-)

Uitgeverij Beste

Voorbeeld van een eenvoudige 1-pagina-site

Technisch onderhoud

WordPress wordt voortdurend verder ontwikkeld, er wordt continue gewerkt aan verbeteringen van WordPress, de theme's en de plug-ins. Er verschijnen daarom regelmatig updates. Het is verstandig om deze updates uit te voeren. Als WordPress en de bijbehorende bestanden niet up-to-date zijn kunnen er beveiligingslekken ontstaan waardoor uw website gevaar loopt te worden gehackt. Daarnaast is het belangrijk regelmatig back-ups te maken van de bestanden.

AC Webdesign biedt een technisch onderhoudscontract aan. Eens per twee maanden kijk ik dan of er updates zijn, voer ze uit en maak ik een back-up van de website.
Kosten: €150,- per jaar

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.