Nieuwe website

nieuwe website

Uw website

U wilt voor uw bedrijf, organisatie of hobby graag een (nieuwe) website laten maken. Een website is een relatief goedkope manier om een groot publiek te bereiken. Mensen die meer informatie willen over de producten of diensten die u aanbiedt kunnen op ieder moment van de dag uw ‘digitale etalage’ of uw ‘digitale visitekaartje’ bezoeken. Op uw website kunt u meer informatie geven dan bijvoorbeeld in een advertentie, waar u per millimeter moet betalen. In uw reclame-uitingen kunt u verwijzen naar uw website, waar klanten uitgebreidere informatie kunnen vinden.

Websites die ik voor maak zijn responsive en zoekmachine vriendelijk.

Er zijn verschillende soorten sites mogelijk: eenvoudige sites in HTML en sites gemaakt met het CMS WordPress. In mijn portfolio kunt u de verschillende soorten sites bekijken.

1-pagina-site

De eenvoudige 1-pagina-site is een soort visitekaartje op internet. De site bestaat, zoals de naam al zegt, uit één pagina met tekst en een aantal afbeeldingen en als u dat wilt sociale media-knoppen. Op deze pagina kunt u bijvoorbeeld in het kort iets vertellen over uw bedrijf of organisatie en contact-gegevens en openingstijden vermelden. Uiteraard is de pagina ook goed te lezen op smartphones en tablets. Het is niet mogelijk zelf wijzigingen aanbrengen op de 1-pagina-site.  Omdat deze site niet gemaakt wordt in WordPress is technisch onderhoud bij een 1-pagina-site niet nodig.

Voor een 1-pagina-site heeft u een domeinnaam en webruimte nodig.

Kosten: €175,-
Updates/wijzigingen tegen uurtarief (€50,-)

Uitgeverij Beste

Voorbeeld van een eenvoudige 1-pagina-site

Voor- en nadelen

Voordelen

  • geschikt voor sites die niet vaak gewijzigd worden
  • geen terugkerende kosten technisch onderhoud
  • relatief goedkoop

Nadelen

  • het is niet mogelijk zelf wijzigingen aan te brengen

Eenvoudige HTML-website

De eenvoudige website is vergelijkbaar met de 1-pagina-site, maar bestaat uit meerdere pagina's. U kunt hierop meer informatie kwijt over uw bedrijf of organisatie. Uiteraard is de pagina ook goed te lezen op smartphones en tablets. Het is niet mogelijk zelf wijzigingen aanbrengen op de HTML-site.  Omdat deze site niet gemaakt wordt in WordPress is technisch onderhoud bij een eenvoudige html-site niet nodig.

Voor een HTML-site heeft u een domeinnaam en webruimte nodig.

Kosten: €175,- voor de eerste pagina, €30,- voor iedere volgende pagina.
Updates/wijzigingen tegen uurtarief (€50,-)

Lilian Kalkhoven

Voorbeeld van een eenvoudige HTML-site

Voor- en nadelen

Voordelen

  • geschikt voor sites die niet vaak gewijzigd worden
  • geen terugkerende kosten technisch onderhoud
  • relatief goedkoop

Nadelen

  • het is niet mogelijk zelf wijzigingen aan te brengen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.