Herontwerp website

herontwerp website

U heeft al een website maar bent er niet meer helemaal tevreden over? Is de techniek en de vormgeving verouderd? Is de site niet responsive (dus goed te bekijken op mobieltjes of tablets)?

Ik kan u helpen door uw website een make-over te geven, een nieuw fris uiterlijk voor de website en waar nodig nieuwe technieken 'onder de motorkap'. Ik gebruik daarvoor het CMS WordPress of ik herbouw uw site in HTML. Uw site wordt responsive. Als de site herbouwd wordt met WordPress kunt u zelf, als u dat wilt, vrij eenvoudig uw website bijhouden door teksten en afbeeldingen toe te voegen of te wijzigen. U krijgt daarvoor een handleiding voor uw website.

De kosten voor het herontwerp van uw website zijn afhankelijk van de site die u al heeft en uw wensen. Als u interesse heeft om uw website door mij te laten restylen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Ik kijk dan naar uw huidige website en uw wensen en maak op basis daarvan schatting van het aantal uren dat nodig is voor het herontwerp. Ik reken een uurtarief van €50,-.

Voorbeeld van een site voor en na herontwerp:

Technisch onderhoud WordPress site

WordPress wordt voortdurend verder ontwikkeld, er wordt continue gewerkt aan verbeteringen van WordPress, de theme's en de plug-ins. Er verschijnen daarom regelmatig updates. Het is verstandig om deze updates uit te voeren. Als WordPress en de bijbehorende bestanden niet up-to-date zijn kunnen er beveiligingslekken ontstaan waardoor uw website gevaar loopt te worden gehackt. Daarnaast is het belangrijk regelmatig back-ups te maken van de bestanden.

AC Webdesign biedt een technisch onderhoudscontract aan voor sites gebouwd met WordPress. Eens per twee maanden kijk ik dan of er updates zijn, voer ze uit en maak ik een back-up van de website.
Kosten: €150,- per jaar.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.